Over Milieukundig Planbureau

Waarom advisering & begeleiding bodemprojecten door ons?

Jarenlange expertise in bodemwerkzaamheden

Uw bouwplannen veilig zonder zorgen uitgevoerd

Altijd op de hoogte van alle bodem wet-en regelgeving

  • Gespecialiseerd in stedenbouwkunde, ruimtelijke ordening, architectuur en vastgoed 
  • Advies bij nieuwbouwprojecten
  • Veilig werken in verontreinigde grond
  • Toetsen van haalbaarheid met constructieberekeningen
  • Advies installaties en veiligheidsaspecten van constructies

Wat doen wij?

Als milieukundig planbureau richten wij ons op het leveren van diensten voor werkzaamheden in en op de (verontreinigde) grond. Een bodem kan per oppervlakte sterk verschillen. De juiste voorspellingen doen over hoe een bodem zich gedraagt, is dan ook zeer complex. Na jarenlange ervaring met bodemonderzoeken en projectbegeleidingen zijn wij op milieukundig- als op veiligheidsgebied een betrouwbare speler in de markt.

Uw bouwplannen zonder zorgen veilig uitgevoerd

Wij geven advies en begeleiding bij alle bodemfacetten. Onze klantenkring bestaat uit projectontwikkelaars, Gemeenten, de Overheid, particulieren, en organisaties gespecialiseerd in bodemsaneringen. In de Wet Bodembescherming is opgenomen hoe precies om te gaan met de bodem. De nieuwste richtlijnen en veiligheidsinstructies staan beschreven in de publicatie CROW 400. Alle werkzaamheden uit uw bouwplan toetsen wij conform BRL6000 en BRL7000 gecertificeerde richtlijnen en volgens alle gangbare NEN-richtlijnen.

Altijd op de hoogte van alle bodem wet-en regelgeving

Bij onderhoudswerkzaamheden aan de grond zijn wettelijke regelgevingen van toepassing. Daarom is het van groot belang om goed voorbereid de werkzaamheden te starten. Wij zijn altijd op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en nemen u deze zorg graag uit handen.

Jarenlange expertise met bodemwerkzaamheden

Daarnaast hebben wij jarenlang ervaring opgedaan in het aanvragen van diverse vergunningen en het indienen van veiligheidsmeldingen. Dit onderdeel van uw bouwplan kunt u helemaal aan ons overlaten. Wij staan voor u klaar voor het hele traject of slechts enkele onderdelen daarvan.

Waarom kiezen voor ons?

Wij reageren altijd snel en kunnen direct voor u aan de slag. Met onze efficiënte werkwijze en grote netwerk hebben wij de afgelopen jaren meer dan 8000 projecten uitgevoerd!

Heeft u vragen over onze diensten?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op (linkje). Wij gaan graag met u in gesprek.

Menu